Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PRODUK TERHANGAT



APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL?


“Premium Beautiful” merupakan pakaian dalam wanita yang terdiri daripada coli panjang, bengkung pinggang dan seluar dalam panjang. Set ini juga digunakan untuk membentuk kontur keseluruhan badan supaya nampak menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang.

Teknologi pembuatan “Premium Beautiful” amat mengagumkan kerana gabungan pakar-pakar perubatan Jerman, Jepun, China dan USA. Mereka telah menghasilkan fabrik yang berteknologi tinggi dan canggih yang dipanggil Akwatek dan Akwadyne. Ianya juga telah ditenun sulam bersama-sama Sinar Infra Merah Jarak Jauh atau “Far Infra Red” (F.I.R)






LONG BRA


  1. Cawan coli dengan 3 keping jahitan stereoskopik dapat menolak ke atas, menyokong dan menetapkan kedudukan buah dada.
  2. Rawan keluli memori berfungsi untuk menetap dan menyokong buah dada.
  3. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut yang buncit lalu meninggikan kedudukan kontur buah dada.
  4. 2 batang keluli berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan.
  5. Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang coli dapat menutupi bahagian belakang badan, dapat menyelaraskan lebihan lemak pada bahagian belakang, turut mengatasi masalah badan besar.
  6. Rekaan U pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan, malahan menambah kontur bahagian belakang.
  7. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.
  8. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.


BENGKONG (WAIST NIPPER)



  1. Tujuh batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk.
  2. Rekaan unik berdasarkan potongan rangka badan manusia, mempergiatkan pengagihan lemak ke bahagian dada dan punggung secara serata, turut mencapai kesan pembentukan badan yang seimbang.
  3. Tali kenyal yang diimport dari Jepun, membantu menyelaraskan kontur pinggang.
  4. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
  5. Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
  6. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

LONG GIRDLE



  1. 32 keping jahitan stereoskopik, berdasarkan teori mampatan berserpihan, mengagihkan lebihan lemak ke arah bahagian badan yang bersesuaian.
  2. Rekaan dan jahitan unggul cawan pinggul dapat membetulkan pinggul yang lentur, membentuk kontur pinggul yang mempersona dan meninggikan pinggul.
  3. Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.
  4. Dilengkapi dengan kain jenis kapas yang selesa pada bahagian dalam pinggang seluar dapat memperbaiki dan membentuk kontur pinggang yang mempersona.
  5. Mampatan yang tetap keatas abdomen dapat mengurangkan lebihan lemak lalu memperbaiki masalah perut buncit.
  6. Rekaan mampatan 2 lapisan berfungsi menyelaraskan lemak pada persekitaran peha, membentuk kontur peha yang menarik.
  7. Penggunaan 2 lapisan kain kapas berlubang kecil berfungsi untuk memberi keselesaan.
  8. Penggunaan renda yang fleksibel, mengelakkan perasaan tidak menyenangkan akibat pergeseran dengan benang seluar.
  9. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.




PEMBENTUKAN BADAN YANG SEIMBANG DENGAN MEMAKAI PREMIUM BEUATIFUL


 
                         1.Cup berbentuk piramid-dapat menampung payudara 
                            supaya tidak jatuh.

 2.Tetulang-menghalang lelemak mengalir ke bahagian 
    belakang.

3.Bentuk rahim wanita-menguatkan rahim,mengemaskan
   bahagian perut serta menghilangkan kesan rekahan 
   pada kulit (stretchmark).


4.Mengstabilkan kesan hormon estrogen dan
   progestron,menipiskan selulit.

5.Mengelak daripada masalah gastrik dan ulser.

6.lace cup-mengelakkan daripada payudara melimpah keluar.

7.Memecahkan lemak pada bahagian atas perut.

8.Jejaring cinta-mengawal  keputihan,pengaliran darah & udara untuk
   menghilangkan kesan bau pada wanita



Premium Beautiful adalah gabungan teknologi dari :
1.Jerman
2.Us
3.canada

Keistimewaan PB
30% - untuk kecantikan } = 100% keyakinan& keselamatan
70% - kesihatan. }
fabrik akwatek akwadyne (sebatian air) - sangat selesa untuk dipakai

Fungsi FIR kepada badan ialah:
1. Menstabilkan metabolisma badan
2. Anti- bacteria
3. Stabilkan hormon estrogen & progesteron
4. Anti- radang
5. Menukarkan PH badan yg berasid lemah kepada beralkali lemah
6. Melancarkan peredaran darah

Kelebihan PB:
1. Superbrand
2. Long term warranty
3. Gabungan teknologi dari negara maju
4. Produk 'abang sayang'
5. Dapat pengiktirafan dari pelbagai pihak


1. APA ITU FIR

FIR umum dikenali dengan sinar kehidupan. Ini adalah sebahagian sinar yang
tidak terlihat dari spectrum matahari dan juga diketahui sebagai sinar tidak
nampak. Disebut sinar kehidupan kerana membawa kehidupan di bumi.
Sampai hari ini berbagai perkembangan dan pembiakan di bumi terjadi
kerana FIR dari sinar matahari. Sebagai contoh serangga, setelah bertelur
serangga berharap matahari akan memanaskan telurnya sehingga menetas.
Aktiviti ini dilakukan oleh FIR.

Penyu laut pula bertelur dan menguburkannya di dalam pasir. Di bawah sinar
matahari terutama kerana pemanasan oleh FIR telur penyu itu menetas. Jika
tidak ada sinar matahari telur tersebut tidak akan menetas dan bumi menjadi
dingin.

Beberapa orang sanggup memulihkan diri dari penyakit ringan kerana
produksi FIR mereka sangatlah kuat. Ini diketahui sebagai Qi Gong atau
Healing Power Of Qi Gong.

Secara fizikalnya, FIR wujud sinar yang tidak dapat dilihat oleh mata dan
merupakan gelombang transverse sebagai bahagian dari spectrum
elektromagnetik. FIR membias lurus dan disebarkan dan dipantulkan. Jika
dikontrakan dengan tubuh yang mempunyai frekuensi resonansi yang sama,
molekul cairan tubuh akan terionisasi dan FIR diserap oleh tubuh. Panas
yang kita rasakan itu kerana adanya FIR.


2. EFEKTIF BAGI MANUSIA

Sekitar 70% tubuh manusia mengandungi air. Sel merupakan unit terkecil
penyusunan organ tubuh manusia. Sel membentuk jaringan dan jaringan
membentuk organ seperti hati, ginjal, jantung dll.

Di dalam tubuh manusia peranan sistem sirkulasi sangat penting terutamanya
sistem sirkulasi mikro. Jika ada masalah dalam sistem sirkulasi berbagai
penyakit serius akan muncul. Getaran FIR yang berfrekuensi resonansi sama
dengan tubuh manusia dapat masuk ke dalam tubuh dan mengaktifkan sel,
melancarkan dan memperkuatkan sirkulasi. Sistem ini mengatur aliran darah
FIR secara optimis melancarkan pengaliran darah dan mengaktifkan tenaga
vital di dalam tubuh.

Berbagai aktiviti tubuh manusia berdasarkan atas nutrisi yang diambil. Nutrisi
menyediakan energy untuk tubuh kita. Pada waktu yang sama sisa
metabolisme yang dihasilkan setelah penyerapan nutrisi harus dibuang dari
tubuh. Proses ini disebut metabolisme. Tahap metabolisme setiap orang
menunjukkan tahap kesihatannya jika ingin sihat metabolisme adalah pada
tahap yang baik. FIR dapat melancarkan pengedaran darah dan dapat
meningkatkan metabolisme secara berperingkat. Dengan pengedaran darah
yang lancar maka daya tahan tubuh akan meningkat, memperlambatkan
penuaan dan meningkatkan vitalitas.


3. KEUNTUNGAN PRODUK FIR

Bio ceramic adalah bahan baku yang dapat menghasilkan FIR dalam jumlah
yang besar. Di bawah keadaan dan suhu yang tertentu serta keunikan
struktur molekul bahan ini dapat menghasilkan FIR secara terus menerus
dengan panjang gelombang 6 - 14 mikron. Panjang gelombang ini amat
diperlukan oleh tubuh.

Jenis FIR ini tidak memberikan kesan negatif ke dalam tubuh manusia.
Produk kesihatan FIR memberikan kesan positif bagi tubuh manusia iaitu
menguatkan tubuh, menjaga kesihatan serta membantu meningkatkan daya
tahan tubuh melawan penyakit. Terapi FIR ini sangat berbeza dengan
kemoterapi. FIR juga sering digunakan sebagai fisioterapi di beberapa
hospital atau klinik.

SOAL JAWAB BIO CERAMIC & FIR TECHNOLOGY

1. Apakah Bio Ceramic?
Bio ceramic merupakan produk yang diperbuatkan dari pelbagai jenis
campuran mineral oksida seperti Silica Oksida (SiO2), Aluminium
Oksida (AI2O2) dan lainnya. Gabungan berbagai material ini akan
memancarkan sinar infra merah jarak jauh / Far Infrared Rays (FIR) .

2. Bagaimana Bio ceramic dibuat?
Bio ceramic diperbuat dari 70 macam jenis mineral oksida yang dipanaskan
secara bersamaan pada suhu 1600°C, yang kemudian didinginkan. Setelah
didinginkan, bio ceramic ini akan dapat memancarkan FIR.

3. Apakah FIR?
FIR merupakan bahagian dari spectrum sinar matahari yang tidak terlihat
dengan mata lurus. Sinar ini dikenal pula dengan nama sinar bio genetic
dengan panjang gelombang antara 6 - 14 mikron. Sinar biogenetic telah
dibuktikan oleh para ilmuan untuk meningkatkan pertumbuhan dan kesihatan
sel terutama pada tumbuhan, haiwan dan manusia.

4. Apakah kesan dari sinar FIR?
FIR dapat beresonansi dengan molekul air. Ia dapat mengionisasi dan
mengaktifkan molekul air dalam sel dan darah serta meningkatkan pengaliran
darah pada tahap kesihatan. Tubuh manusia mengandungi lebih dari 70% air,
sehingga FIR memberi manfaat kepada tubuh.

5. Apa kesan dari FIR pada tubuh manusia?
- Mengaktifkan molekul air di dalam tubuh manusia
- Meningkatkan oksigen di dalam tubuh
- Menghangatkan dan membuang lemak, bahan kimia dan
  toksin dalam darah kemudian melancarkan peredaran darah.
- Mengurangi sampah sisa metabolisme dari tubuh
- Mengurangi keasaman tubuh
- Meningkatkan kesihatan dan menjaga kesegaran tubuh
- Meningkatkan sistem saraf
- Meningkatkan sistem pengeluaran peluh
- Mencegah pertumbuhan bakteria
- Meredakan rasa sakit
- Mempercepatkan keremajaan sel tubuh
- Menjaga kehangatan dan tidur yang nyenyak

6. Apakah ada bukti efektif setelah menggunakan produk ini?
Keefektifan produk ini telah dikaji oleh para ilmuwan secara ilmiah dan
banyak pengguna produk ini yang telah membuktikan kesan produk tersebut.
Juga banyak testimony dari para pengguna yang telah membuktikan kesan
efektif produk ini.

7. Apakah ada batas waktu menggunakan produk ini?
Tidak ada batas waktu menggunakan produk ini. FIR diperlukan setiap hari
sejak lahir sampai di usia tua dan FIR tidak akan pudar dari Bio ceramic.

8. Apakah ada kesan sampingan setelah menggunakan produk ini?
Tidak ada kesan sampingan setelah menggunakan produk ini, namun ada
beberapa kesan yang dapat kami sebut sebagai healing crisis.

9. Apakah itu healing crisis?
Healing crisis adalah waktu ketika tubuh melakukan proses pembuangan
toksin. Proses ini dapat diikuti dengan rasa sakit atau ketidakselesaan. Dalam
beberapa kes disarankan untuk terus menggunakannya. Jika kes yang terjadi
menyebabkan sakit yang serius hentikan sementara dan digunakan kembali
setelah gejala hilang.

10. Apakah ada kemungkinan kita tidak merasakan apa-apa setelah
menggunakan produk ini?
Pada nyatanya kesan yang dirasakan oleh pengguna produk Bio sangat
bervariasi tergantung dari kesihatan masing-masing. Jika kita tidak
merasakan apa-apa pun setelah menggunakan produk ini tubuh kita mungkin
sedang dalam tahap yang baik dibandingkan dengan lainnya. Dalam banyak
kes penggunaan produk ini untuk jangka panjang akan memberikan manfaat
dan sebagai usaha pencegahan diri.

11. Berapa lama waktu yang diperlukan untuk merasakan kesan ini?
Waktu yang diperlukan untuk merasakan kesan ini bergantung pada tubuh
masing-masing. Pengalaman kami menunjukkan kesan yang dapat dirasakan
wujud dalam waktu yang singkat.


Untuk keterangan lanjut hubungi
NORAINI
019-2066369


 



      ANDA INGIN KELIHATAN  
               BEGINI???
ANGGUN DAN BERGAYA !!!
JIMAT WANG DAN MASA !!!
CEPAT-CEPAT DAPATKAN PB DENGAN SEGERA !!!
KEPUTUSAN DI TANGAN ANDA !!!



     
 
 
 
Mesti ramai yang ingat hanya pompuan jer boleh pakai Premium Beautiful kan ...Salah tu yea .. Lelaki pun boleh pakai tapi tak la full set 3 pieces tu .. jangan buat pasal pakai full set, lain jadinyer nyah .. hehehe .. 



Kaum Adam ni memang senang sangat, just kena jaga perut dorang .. compare dengan pompuan lebih banyak aset kena jaga kan .. caranya hanya pakai waist nipper which pakai di bahagian perut .. but waist nipper ni bukan hanya untuk perut ye ..


So ape kebaikan lain Premium Beautiful (Waist Nipper) ni pada lelaki??

* 1st effect - Perut buncit transforms to Perut kempis.


* 2nd effect - Slouch/Bongkok jadi TEGAP.


* 3rd effect - Tidur nyenyak/lena.


* 4th effect - Buang angin/air/toksin.


* 5th effect - Kulit jadi sihat/lembut.




So pada lelaki-lelaki yang nak jadi lebih macho & sihat, jom pakai Premium Beautiful .. confirm you will feel better!!

Untuk keterangan lanjut hubungi
NORAINI
019-2066369